Hertzog és Bárdos Kft. - Személyzeti tanácsadás, minőségbiztosítás

Cégünk 25 éve a logisztikai szakma szakosodott tanácsadója. Bár a szakma cégeinek bármilyen tanácsadási feladatra rendelkezésre állunk, mégis az elmúlt évek gyakorlata alapján három fő területen működtünk, a személyzeti tanácsadás területén illetve a minőségügyi tanácsadás és a TAPA szabvány bevezetésének területén. Mindhárom területen elsősorban a szakmai specializálódás különböztet meg bennünket a számos azonos profilú cégtől.

Ügyfeleink a multinacionális logisztikai cégek, a szállítmányozás és a fuvarozás terültén működő külföldi érdekeltségű vállalatok, néhány hazai nagyvállalat és esetenként a kisebb hazai cégek. Minden ügyfelünknek egyedi, a cég méretéhez és működési területéhez igazított szolgáltatást nyújtunk. Messzemenően figyelembe vesszük az adott cég munkakultúráját, külföldi kötődését és belső szabályait. Nemzetközi működésünket segíti, az Elmar Hertzog und Partner cég mögöttünk álló hálózata is. Ez Európában és a Tengerentúlon is rendelkezik saját vagy partner irodákkal.

Cégünk személyzeti tanácsadó munkája nagyban hozzájárult az elmúlt években a logisztikai, szállítmányozási szakemberek nagyobb erkölcsi és anyagi megbecsüléséhez. Cégünk ügyvezetője Bárdos Iván minden lehetséges fórumon és személyes tárgyaláson hangsúlyozza, mennyire fontos az emberi tényező ebben a szakmában. A közepes és nagyobb logisztikai cégek legfontosabb tőkéje az ott dolgozók tudása és kapcsolatrendszere. A személyzeti munka sohasem állhat le, és soha nem érhet véget. Folyamatosan kell a munkatársakat képezni és fejleszteni, valamint törekedni a legjobb szakemberek megszerzésére és megtartására. Ebben segíti megbízóit a Hertzog és Bárdos Kft.