Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók Ügyfeleink számára már jelentős számban közvetítettünk szakembereket, elsősorban közép- és felsővezetőket de ügyintézőket és forgalmi dolgozókat is. Ezek nagy része elégedett a munkájával és a munkaadók sem bánták meg, hogy szakszerű segítséget vettek igénybe. Munkánkat kizárólag a cégek megbízásából végezzük. Nekik is csak siker esetén számlázunk, a keresésért nem kérünk honoráriumot. A szakmai jelentkezőket akik állást kívánnak változtatni felvesszük az adatbankunkba. Az ügyfeleink számára ebből az adatbankból, illetve személyes kapcsolatok alapján és hirdetés útján keresünk szakembereket.
Ezzel a tevékenységünkkel hozzájárultunk a szakemberek bérének javulásához is, mivel tevékenységünk nyomán egy egészséges verseny alakult ki. Rendszeresen figyeljük a bérek alakulását a szakmán belül, és arról kívánságra ügyfeleinket is tájékoztatjuk.

Kinek érdemes jelentkezni nálunk?

A logisztika területén gyakorlott közép és felsővezetőknek, beleértve az ipari és a raktárlogisztikát is. Szállítmányozási szakembereknek a közúti, vasúti, légi és konténerszállítmányozás területéről valamint a gyűjtőszállítmányozás szakembereinek. Ezen a területen ajánlatokat tudunk közvetíteni az ügyintézőktől a felsővezetőig szinte mindenkinek. Vámügyintézőknek és vámszakembereknek, elsősorban akkor ha rendelkeznek valamilyen idegen nyelvtudással. Raktározási szakembereknek, elsősorban középvezetői szinten vámraktári illetve közraktározási gyakorlattal. Fuvarozásban jártas szakembereknek, akik gyakorlatot szereztek a nemzetközi közúti fuvarozásban, illetve a belföldi áruterítésben.

Jelentkezésével hozzájárulását adta ahhoz, hogy a Hertzog és Bárdos Kft. a személyi anyagát kezelje. Rendszerünk biztosítja, hogy személyi anyagok kezelését csak a Hertzog és Bárdos kft. munkatársai végzik. Az adatkezelés célja, hogy a jelentkező személyi anyagát csak a vele előzetesen egyeztetett pozíció betöltése érdekében továbbítsuk megbízónk felé. Az adattovábbításról nyilvántartást vezetünk. Az adatkezelés időtartama a pozíció betöltéséig tart. Amennyiben a jelentkező kívánja személyi anyagának adatbankba történő elhelyezését azt külön jeleznie szükséges.
Az adatbankban tárolt anyagot csak előzetes egyeztetés után továbbítjuk  a későbbiekben is. A tárolt adatok megfelelő védelméről az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint valamint az Europai Parlament és a Tanács

2016/679 számu rendelkezése (GDPR) szerint gondoskodunk. NAIH nyilvántartási szám: NAIH-145850