Minőségirányítás – az ISO 9001-es szabvány szerint

Magyarország európai csatlakozásával egyre fontosabbá válnak a cégek számára az ISO 9000 sorozat alatt kiadott minőségügyi rendszerek. A szállítmányozási, logisztikai és fuvarozási szakmában is követelménnyé váltak az ISO 9000 sorozat alatt kiadott szabványok. A minőségügyi rendszer kiépítését és a cégek felkészítését, immár 10 éve, 1994 óta végezzük. Segítségünkkel számos kis és középvállalat nyerte el a minősítést nemzetközi minősítő intézetektől. Referencia listánk napról-napra gyarapodik.

Erősségünk, hogy a kisebb cégeknek is személyre szabott tanácsadást tudunk nyújtani, munkánk nem vált iparszerűvé. Nem csak a tanúsítványt tekintjük célnak, de fontosnak tartjuk a Minőségügyi rendszer hatékony működését is. A felkészítés általában 6-9 hónapig tart. Ezalatt oktatást tartunk, átvilágítjuk a cég működését és elkészítjük azt a dokumentációt amelyet a rendszer megkövetel.

A minősítést követően igény szerint segítjük a cég további minőségügyi munkáját és a rendszer magas színvonalú működtetését. A minőségügyi felkészítéssel kapcsolatos kérdéseire egy kattintással most válasz kaphat és szívesen megküldjük referencialistánkat is az általunk felkészített és már minősített cégekről, illetve a jelenleg folyó minőségügyi felkészítésekről.